Sofiendalsvej 85 – Nyt indgangsparti

19/11/2019


Multi-Byg A/S har færdiggjort tilbygningen af et nyt indgangsparti på Sofiendalsvej 85.
Indgangspartiet bidrager til en bedre organisering på tværs af de 2 etager, samt en flot ankomst til bygningen. Tilbygningen er beklædt med sort alu, med store glaspartier ud til indgangsdøren.

Nyt indgangsparti på Sofiendalsvej 85

13/08/2019


Multi-Byg A/S er i øjeblikket igang med etablering af nyt indgangsparti til erhvervslokalerne på Sofiendalsvej 85. Indgangspartiet bidrager til en bedre organisering på tværs af de 2 etager, samt en flot ankomst til bygningen. Tilbygningen beklædes med sort alu, med store glaspartier ud til indgangsdøren.

Villa i Skørping færdiggjort

27/06/2019


Muilt-Byg A/S har i foråret 2019 færdiggjort en ny villa i Skørping. Huset er designet og projekteret af Multi-Byg A/S, og opført i en totalentreprise.
Villaens placering i de naturskønne omgivelser har præget udformningen af projektet, hvor rumdisponering og udsigt har været centrale emner i skitseringsfasen. Resultatet er et hus der materialemæssigt forholder sig til naturen omkring, og som har et horisontalt udtryk der falder ind mellem de høje træer omkring.

 

 

 

Skansehøj 14 – Elementmontage snart færdig

27/06/2019


Skansehøj 14
Elementmontagen på Skansehøj 14 er færdig inden længe, og montering af vinduer er godt på vej.
Udlejningsejendommen er nr. 2 af i alt 3 udlejningsejendomme der opføres på Skansehøj, med altaner og udsigt fra alle lejligheder.
 

Sommerhus i Hals

20/06/2019


Sommerhuset i Hals stod færdig i 2018, og blev udført af Multi-Byg i totalentreprise.


Skansehøj Etape 5 står færdigt

07/05/2019


De 2 punkthuse på Skansehøj Etape 5 er nu færdiggjort, og de nye beboere er flyttet ind.
Hermed er sidste etape med ejerlejligheder på Skansehøj afsluttet.
 

Skansehøj Etape 5 står nu klar til indflytning

26/03/2019


På Skansehøj står den sidste etape af ejerlejligheder nu klar til indflytning. Etape 5 er ligesom de øvrige placeret på toppen af Nørresundby, med fantastisk udsigt og flotte udearealer.

Lejligheder i Ryes Cottage Hovedbygning står nu klar til udlejning

06/07/2018


I Ryesgade Hovedbygning står udlejninglejlighederne nu klar. Lejlighederne er blevet renoveret nænsomt med fokus på historiske detaljer fra den gamle Ryesgade Skole.
Lejlighederne fremstår lyse og moderne, med bevarede elementer fra den gamle skole, der giver boligerne sjæl og karakter.Strandvejen – Første moduler på plads

22/06/2018


På Strandvejen løftes de første moduler på plads til den nye 5. sal.

 
 

Strandvejen 5. sal

05/06/2018


Multi-Byg A/S står for tilbygning af en ny 5. sal i det nyrenoverede “Multihus” i Vestbyen. Den nye etage udføres som moduler, hvor den bærende spærkonstruktion i øjeblikket er under opførelse. Inden længe skal de første moduler hejses på plads.
 

1 2 3
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK
Loading...