multibygMERE INFO
Vil du vide mere er du
altid velkommen til at
kontakte:

Michael Skagen
ms@multibyg.dk
Mob. +45 20 88 75 66

Bygningsvedligeholdelse

– Service og vedligehold af erhvervsbygninger
Enhver bygning skal vedligeholdes, ellers forfalder den. At gennemgå sine erhvervsbygninger og lave en plan for vedligeholdelsen kræver ekspertise.

Med en vedligeholdelsesplan fra Multi-Byg A/S får du en professionel gennemgang af dine bygninger, og en nøje plan for hvad og hvordan vedligeholdelsesarbejdet skal gennemføres.

Få en vedligeholdelsesplan
Vores ingeniører og bygningskonstruktører gennemgår dine bygninger fra A-Z og laver en detaljeret plan for, hvad der skal vedligeholdes og hvornår. Vi udarbejder desuden et årligt budget for vedligeholdelsesplanen.

I vedligeholdelsesplanen gennemgår vi bl.a. bygningernes klimaskærm samt de indvendige konstruktioner og installationer.

Vælg selv eller lad os
Du kan enten vælge at lade Multi-Byg A/S stå for alle håndværksmæssige opgaver i forbindelse med vedligeholdelsesplanen, eller du kan med vedligeholdelsesplanen i hånden vælge selv at finde de håndværkere, du foretrækker. Vælger du at lade os gennemføre alle de håndværksmæssige opgaver i vedligeholdelsesplanen, laves vedligeholdelsesplanen uden beregning.

Uanset hvordan du vælger at udnytte vores tilbud om en vedligeholdelsesplan, garanterer vi, at vi altid sender en kvalificeret medarbejder – også hvis din opgave haster.


Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK
Loading...