MERE INFO
Vil du vide mere er du
altid velkommen til at
kontakte:

Michael Skagen
ms@multibyg.dk
Mob. +45 20 88 75 66

Hovedentreprise

– Vi styrer økonomi og byggeri fra A til Z
Med Multi-Byg A/S som hovedentreprenør tager vi ansvaret for ledelsen og gennemførelsen af selve byggeriet. Vi laver de nødvendige aftaler med underentreprenører og leverandører samt sikrer, at opgaverne bliver gennemført til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Vi styrer byggeriet
Som hovedentreprenør indgår vi kontrakter med de nødvendige underentreprenører, styrer økonomi, tidsplan, står for koordinering og byggeledelse samt sørger for, at byggeriet står færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt.

En hovedentreprise sikrer dit byggeri optimale vilkår både i forhold til prissætningen og til vores arbejde.

Vi har erfaringen
Hos Multi-Byg A/S har vi både beton-, murer- og tømrerafdeling med dygtige og erfarne håndværkere samt en projektafdeling med bygningskonstruktører og ingeniører, der sikrer, at byggeriet når sikkert i mål. Alle medarbejdere er klar til at arbejde målrettet og kvalitetsbevidst, så vi sammen kan nå det fælles mål.

Med Multi-Byg A/S som hovedentreprenør kan du koncentrere dig om byggeriet på baggrund af det projektmateriale, som vi har givet dig tilbud på. Du overlader alle juridiske, økonomiske og styringsmæssige forhold til os.


Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK
Loading...