Om Multi-Byg A/S

Om Multi-Byg A/S

En førende entreprenørvirksomhed med fokus på kvalitet og pålidelighed.

Multi-Byg A/S blev etableret i 1986 som en traditionel tømrervirksomhed bygget på god kvalitet og ordentlighed. Siden er virksomheden vokset støt gennem bl.a. opkøb af flere virksomheder. I dag er det en familieejet entreprenørvirksomhed, hvor sønnerne Michael, Anders og Christian Skagen er indtrådt som medejere. Lige siden starten i 1986 har missionen været at udføre godt håndværk til den aftalte tid og pris, og det vil vi fortsætte med.

Historiske højdepunkter: Multi-Byg A/S' rejse gennem årene

1986: Grundlæggelsen af Multi-Byg A/S som en tømrervirksomhed af tømrer og byggeleder Dennis Skagen. Med to medarbejdere startede vi vores rejse i forstaden Gug.

1988: Multi-Byg A/S flytter fra Kærholdt 6 i Aalborg SØ til Hadsundvej 65 i Aalborg.

2000: Overtagelse af Hornstrup og Søn. – En 100-årig og hæderkronet murervirksomhed med speciale i renovering af bevaringsværdige bygninger.

2002: Opførelse af vores nye domicil på K. Christensens Vej 4 i Aalborg SV, hvor vi samlede vores værksteder, lager og administration under ét tag.

2003: Overtagelse af murerforretningen Thomas Jensen (C. J. Dissing) i Nørresundby for at styrke vores ekspertiseområde.

2008: Overtagelse af entreprenørvirksomheden Leif Andersen, med speciale i nybygninger samt jord og beton.

2015: Tømrer og bygningskonstruktør Michael Skagen indtræder som daglig leder efter flere års ansættelse som byggeleder. Dennis Skagen fortsætter som direktør.

2017: Michael, Anders og Christian Skagen indtræder som medejere af Multi-Byg A/S.

2023: Multi-Byg A/S består af knap 80 medarbejdere, som tegner, projekterer, bygger, renoverer og opfører ejendomme i hele Nordjylland indenfor både erhverv og bolig.

​Omfattet af Byg Garanti

Multi-Byg A/S er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Bygge Garanti-ordningen, der sikrer private kunder i en 5-års periode. Bygge Garanti-ordningen er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med Multi-Byg A/S. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. (inkl. moms) pr. byggesag. Vi er forpligtet til at levere fejlfrit arbejde, men hvis der alligevel opstår fejl eller mangler, er du som privatkunde dækket af vores Bygge Garanti-ordning.

Få et uforpligtende byggetilbud

​Kontakt Multi-Byg A/S og lad os tage en snak om jeres fremtidige projekt.
​Vi er behjælpelige igennem hele fasen, fra projektering og planlægning til færdigt byggeri.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Se vores kontaktoplysninger herunder.

Multi-Byg A/S

K. Christensens Vej 4, 9200 Aalborg SV

Klik her for rutevejledning

CVR: 10777097

Kontakt os

Telefon: 98 13 80 90

E-mail: multibyg@multibyg.dk

Indhent et byggetilbud

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag - søndag: lukket

Mails besvares alle ugedage